"Transparante kinderopvang is de basis van een juiste keuze"

Hoe kopieer ik gegevens die van toepassing zijn op een aantal van mijn locaties?

Wanneer u op een van uw kaarten gegevens heeft ingevuld die ook van toepassing zijn op meer van uw locaties, dan kunt u deze gegevens naar deze kaarten kopiëren. Hiervoor heeft u een kopieercode nodig. U kunt deze per mail bij ons opvragen waarna wij u de code en een stapsgewijze instructie toesturen.

Een of meer van mijn locaties staat/staan niet op de kinderopvangkaart?

Er bestaat altijd de mogelijkheid dat een locatie of een aantal locaties bij de laatste update onverhoopt niet is/zijn toegevoegd. Neem dan contact met ons op.

Hoe verwijder ik een gesloten locatie van de kinderopvangkaart?

U kunt zelf geen locaties verwijderen. Elk kwartaal vindt er een automatische update vanuit het LRKP plaats. Staat de Kinderopvangorganisatie/GOB niet meer geregistreerd in het LRKP dan verdwijnt deze ook op de site van de Kinderopvangkaart. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u ons een bericht sturen met de te verwijderen locatie en zullen wij dit voor u verwerken.

Ik wil graag een nieuwe locatie toevoegen?

Het toevoegen van nieuwe locaties gebeurd elk kwartaal automatisch via een update vanuit het LRKP. Dit vanwege de juistheid van de gegevens die vermeld staan in het LRKP. Wanneer u de gegevens heeft ingevuld kan het nog enkele weken duren voordat deze is geverifieerd en gepubliceerd op de site. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

Zoek bij u in de buurt

Postcode
Straal

Kinderdagverblijf (0-4)

Buitenschoolse-opvang (4-12)

Gastouderbureau (0-12)